HACCP
Ammattikeittiön omavalvonta

Tuotteet ja lisenssit

Toimitamme paketit valmiiksi aktivoituina ja testattuina: Avaamme tilin, aktivoimme laitteet ja lisenssin. Gateway laite sisältää SIM-kortin. Testaamme kokonaisuutta vähintään 24 tuntia. Reaaliaikainen olosuhdeseuranta helpon käyttöliittymän kautta voi alkaa heti.

Valmiit ratkaisut 

Valmispaketit ammattikeittiöiden omavalvontaan valitaan keittiön koon mukaan. 

SmartKitchen BASIC

Tämä vaihtoehto on sinulle, jolla on pieni keittiö. Saat kokonaisuuden kätevästi salkkuun pakattuna. Seuranta voi alkaa heti, kun asetat laitteet halutuille paikoille:

 

SmartKitchen PLUS

Tämä vaihtoehto on sinulle, jolla on keskikokoinen keittiö. Saat kokonaisuuden kätevästi salkkuun pakattuna. Seuranta voi alkaa heti, kun asetat laitteet halutuille paikoille:

 

SmartKitchen PRO

Tämä vaihtoehto on sinulle, jolla on suuri keittiö. Saat kokonaisuuden kätevästi salkkuun pakattuna. Seuranta voi alkaa heti, kun asetat laitteet halutuille paikoille:

 

Pyydä tarjous

15 + 15 =

Tutustu tuotteisiimme

Palvelu sisältää älykkäät tiedonkeräyslaitteet, jatkuvat mittaukset ja niiden reaaliaikaisen seurannan havainnollisen käyttöliittymän kautta.

OTA YHTEYTTÄ

ioLiving SmartKitchen -ratkaisu on jo laajassa käytössä. Liity sinäkin joukkoon. Katso oman alueesi yhteyshenkilö ja kysy lisää. Valitaan yhdessä teille paras ratkaisu! 

TUOTETUKI

Tuotteisiin ja ratkaisuihin liittyvä tuki asiakkaillemme keskitetysti ioLiving Helpdeskistä. Tutustu tuotteisiimme ja niiden käyttöohjeisiin. 

KIRJAUDU

Jos olet jo asiakkaamme, niin tästä pääset kirjautumaan suoraan ioLiving SmartKitchen palveluun.