Ammattikeittiön digitaalinen HACCP omavalvonta

Paranna tuottavuutta, unohda ruutupaperi ja kynä. Täydellinen HACCP-ratkaisu automaattisella lämpötilan seurannalla, hälytyksillä ja lämpötilan näytteenotolla sekä tarkistuslistoilla manuaalisesti suoritettavia tarkastuksia ja raportointia varten.

  • Automatisoi rutiinit
  • Korvaa kynä ja paperi
  • Säästä työaikaa, vaivaa ja rahaa
  • Suora vaikutus tuottavuuteen ja tehokkuuteen
  • Osa asiakkaan omaa HACCP-ohjelmaa
  • Reaaliaikainen, helppokäyttöinen ja luotettava
  • Tulosdatan jäljitettävyys
  • Havainnollinen, visuaalinen käyttöliittymä

Covid-19 korostaa omavalvonnan tärkeyttä.

Tuotteet ja lisenssit

Automaattinen omavalvonta luotettavasti osana omaa HACCP-järjestelmää

Jokaisella keittiöllä on omavalvontasuunnitelma, jolla varmistetaan ruokaturvallisuus ja ruoan laatu. ioLiving omavalvontaratkaisu on digitaalinen tapa jalkauttaa omavalvontasuunnitelma käytäntöön. Keittiöpäällikkö tai omavalvontavastaava pystyy ratkaisun avulla varmistamaan, että suunnitelman mukainen seuranta toteutuu.

Ammattikeittiöissä on lähes aina kiire ja tekemistä on paljon. Lisäksi viranomaiset vaativat keittiöiltä perusteellista omavalvontaa ja tietojen arkistointia. Tietojen kerääminen manuaalisesti tuntuu monesti ylimääräiseltä työltä ja jää sen takia tekemättä. Digitaaliset ratkaisut, jotka helpottavat kiirettä hektisessä ympäristössä ovat tervetulleita.

Unohda kynä ja paperi, ota käyttöön automaattinen omavalvonta. ioLiving SmartKitchen digitaalisella ratkaisulla omavalvonta on helppoa, luotettavaa ja reaaliaikaista.

Ratkaisu toimii osana asiakkaan omaa HACCP-ohjelmaa (Hazard Analysis and Critical Control Points, vaarojen arviointi ja kriittiset hallintapisteet) sisältäen automaattisen poikkeamaraportoinnin ja hälytykset. Säästät työaikaa, vaivaa ja rahaa, kun automatisoit rutiinit. Tuloksena saat vähemmän hävikkiä sekä asiakkaille terveellistä ja turvallista tarjottavaa. Kaikki hyötyvät laadukkaasta omavalvonnasta.

Helppo ottaa käyttöön

Kätevin tapa on ostaa käyttöönottoa vaille valmis ”omavalvontasalkku”. Lämpötilatiedon keräyslaitteet asetetaan mitattaviin kohteisiin. Älypuhelin tai gateway siirtää mittaustiedot automaattisesti ioLivingin pilvipalveluun. Mittaustietojen lisäksi omavalvontaan kuuluvat havainnot kirjataan järjestelmään. Lämpötila- ja havaintotilastoa seurataan ja analysoidaan reaaliaikaisesti ja raportti voidaan luoda nettiselaimella, vaikkapa kotoa käsin. 

Keittiöpäällikön näkymä

Keittiöpäällikkö (tai omavalvontavastaava) näkee milloin tahansa tiedon omavalvonnan toteutumisesta. Omavalvontanäkymässä näkyy onko säännönmukaisia omavalvontatehtäviä rästissä ja merkinnät jos omavalvonnassa on löytynyt korjattavaa. Myös korjaavien toimenpiteiden seuranta on tärkeä. Myös huollon tarve laitteiden osalta on helposti nähtävissä yhdessä paikassa.

”Lämpötilaseurannan lisäksi ioLiving omavalvontapalveluun voidaan kirjata muitakin toimenpiteitä ja mittaustuloksia, esimerkiksi pintapuhtausnäytteitä, hävikinseurantaa tai siivoussuunnitelmaan liittyviä yksityiskohtia. Kaikki tallentuu samaan järjestelmään.”

KOKEILE DEMOA

Kiinnostaako ammattikeittiöiden omavalvonta? Haluatko testata, miten käyttöliittymä toimii? Jätä meille yhteystietosi, niin lähetämme sinulle linkin SmartKitchen demoversioon.

8 + 4 =

Tuotteet ja lisenssit

OTA YHTEYTTÄ

ioLiving SmartKitchen -ratkaisu on jo laajassa käytössä. Liity sinäkin joukkoon. Katso oman alueesi yhteyshenkilö ja kysy lisää. Valitaan yhdessä teille paras ratkaisu! 

TUOTETUKI

Tuotteisiin ja ratkaisuihin liittyvä tuki asiakkaillemme keskitetysti ioLiving Helpdeskistä. Tutustu tuotteisiimme ja niiden käyttöohjeisiin. 

KIRJAUDU

Jos olet jo asiakkaamme, niin tästä pääset kirjautumaan suoraan ioLiving SmartKitchen palveluun.