Huippuosaajista on kova kilpailu. Kansainvälinen yritys panostaa henkilökuntansa viihtyvyyteen ja laatuun myös Hollannissa. Toimipisteessä työskentelee noin 500 henkilöä.

Toimitiloista löytyy oma, laadukasta ruokaa tarjoava henkilökuntaravintola. Yritys kannustaa henkilökuntaansa kestäviin ruokailutottumuksiin ja haluaa varmistaa sekä ruuan laadun että keittiötoiminnan tehokkuuden.

Ravintolaan hankittiin suomalainen Metos-ioLiving omavalvontapalvelu. Palvelu perustuu Esineiden Internet -teknologiaan. Elintarvikeketjun lämpötilavalvonnan ohella seurataan ravintolan ilmanlaatua, esimerkiksi CO2 pitoisuus ilmaisee ilmanvaihdon riittävyyden. Järjestelmän käyttöönotto saatiin tehtyä kolmessa tunnissa.

Tämä oli Metos-ioLiving palvelun päänavaus Hollannin potentiaaliseen ja kehittyneeseen ammattiravintoloiden toimialaan.